Modern website design

Er worden tegenwoordig andere eisen aan een website gesteld dan een paar jaar geleden. Meer dan 60% van de bezoekers, of dit nu particulieren of business to business bezoekers zijn, gebruikt tegenwoordig de smartphone of een tablet om een website te bekijken, contact op te nemen en te bestellen. Dat is een enorme verschuiving!

Dit betekent dat uw website design “responsive” moet zijn tegenwoordig. Responsive houdt in dat de website goed moet werken en goed te zien is op zowel PC, laptop, tablet en de telefoon.

Bezoekers vinden het fijn om, als ze de telefoon gebruiken, direct op een telefoonnummer te kunnen klikken om contact met u op te nemen of op uw e-mail adres en dat hun mailprogramma wordt geopend. Ook dit stelt andere eisen aan uw website dan een paar jaar geleden.

Xternal Solutions werkt met verschillende open source content management systemen afhankelijk van de vorm van de website (visitekaartje, een folder, shop of magazine). Wij zorgen dat de website altijd makkelijk (door u zelf) te onderhouden is. U bent hiervoor dan ook geen maandelijkse kosten kwijt. Wij bouwen graag een website voor u, maar ook als u alleen advies wilt over het juiste systeem, marketing of promotie van uw site bent u bij ons aan het juiste adres.

De kosten hangen van het soort website design af wat u nodig heeft. (visitekaartje, een folder, shop) Schroom vooral niet om uw wensen kenbaar te maken, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u en zijn er zeker van dat u blij verrast zult zijn over de kosten. Een website in de vorm van een visitekaartje is bijvoorbeeld al vanaf € 200 mogelijk.

Een kleine greep uit onze meest recent gebouwde websites:

Spellenvereniging UCP Leeuwarden
Spellenvereniging UCP Leeuwarden wilde eigenlijk al jaren een nieuwe website die ze zelf konden onderhouden. Een plek waarop alle spelgroepen vertegenwoordigd werden, waar actuele informatie op gezet kon worden en met een goede agenda waar onder andere toernooien aangekondigd konden worden. Fris, speels maar duidelijk navigeerbaar en natuurlijk responsive. Daar heeft Xternal met veel plezier voor gezorgd.

ucp-promo

AK Voorportaal
Bij dit zusterbedrijf van AK-Saldo was de wens om een gelijksoortige website te hebben in dezelfde stijl. En wederom statische html maar wel responsive.

akvoorportaal-promo

Batist Administratieve Dienstverlening
Zakelijk maar wel laagdrempelig en vertrouwd dat moest de uitstraling zijn van de nieuwe website. Modern responsive design met een frisse uitstraling.

batist-promo

AK-Saldo
Ak-saldo wilde een statische html website zonder content management systeem erachter maar die zich wel responsive gedraagt. Dus schaalbaar op alle apparaten.
Een bedrijfswebsite waar men weer jaren tevreden mee verder kan.

ak-saldo-promo

Overzet Vastgoed
Responsive website van een vastgoed bemiddelaar in Noord-Oost Friesland. De klant heeft ervoor gekozen om de homepage zo leeg mogelijk te houden, en de foto van zijn werkgebied voor zich zelf te laten spreken. Alle informatie is goed bereikbaar via het menu. Een site die opvalt door anders te zijn!

Overzet Vastgoed

Paesens-Moddergat
Uitgebreide responsive website in magazine stijl, deze site bied veel informatie voor zowel dorpsbewoners als toeristen. De agenda is in meerdere formaten goed te bekijken. De speciaal opgerichte redactie plaatst berichten om de site actueel te houden.

Paesens Moddergat

De Buorren Twa
Een responsive website gericht op de verhuur van vakantieappartementen, in een geheel gerenoveerde boerderij. De website kan op alle media goed bekeken worden en de bezoeker kan direct door middel van het telefoontje contact opnemen met de eigenaar. Foto’s van de appartementen en van de omgeving staan in de hoofdrol op deze site.

de-buorren-twa telefoon-de-buorren-twa

Brewing Your Own
Dit is een affiliate website gericht op de Amerikaanse markt. De website gaat over thuis bier brouwen en de producten die daarvoor nodig zijn. De site is gebouwd met een responsive website design en kan zowel op pc, tablet en telefoon goed gebruikt worden.

Brewing your own websiteMobiele site brewing your own

OpenSource Nieuws Nederland
Dit is een website die alleen nog maar online staat als archief, en niet meer verder wordt ontwikkeld. De website was sterk verouderd en werd een veiligheidsrisico omdat de site erg lang geen updates had gehad. Xternal heeft de site een frisse update gegeven zowel software matig als qua layout. Ook deze site is gemaakt via het responsive design principe.

opensource nieuws Mobiele website OpenSource Nieuws Nederland

Home Beer Makers
Deze site is net als Brewing Your Own een affiliate website gericht op de Amerikaanse markt. De website gaat over thuis bier brouwen en de producten die daarvoor nodig zijn. De site is gebouwd met een responsive design en kan zowel op pc, tablet en telefoon goed gebruikt worden.

Affiliate website voor Home beer makersMobiele website voor Home beer makers